Mekonomen Rättvik, Filarvägen 11

Oavsett om du behöver hjälp med däckbyte, kamremsbyte eller om det är bromsarna som behöver repareras så kan du få hjälp av Mekonomen. En av bilverkstäderna i Rättvik är Mekonomen bilverkstad på Filarvägen 11. Hos Mekonomen bilverkstad kan du få hjälp med att serva din bil.

Mekonomen på Filarvägen 11 erbjuder tjänster som exempelvis byte lampor och felsökning. Att ordna med en bilservice ska inte behöva vara krångligt. Hos Mekonomen på Filarvägen 11 bokar du enkelt bilservice direkt på nätet. Klicka på knappen nedan för att komma till bokningsformuläret.

Mekonomen Rättvik, Filarvägen 11 erbjuder ett flertal olika tjänster relaterade till bilservice. Du hittar en del av de tillgängliga tjänsterna i tabellen nedan.

Tjänster
AC-reparation
AC-service (AC-kontroll)
Batteribyte
Bromsar felsökning
Byte lampor
Däckbyte (Hjulskifte)
Däckhotell
Däcktryckskontroll
Felsökning
Hjulinställning
Lånebil
Oljebyte
Service
Släcka 2:or

Om du har tänkt att boka in en bilservice hos Mekonomen Rättvik, Filarvägen 11 kan det vara bra att veta att de har följande öppettider.

Öppettider
Måndag07:00 - 16:30
Tisdag07:00 - 16:30
OnsdagStängt (Stängt för utbildning)
Torsdag07:00 - 16:30
Fredag07:00 - 14:00
LördagStängt
SöndagStängt

Informationen om Mekonomen Rättvik, Filarvägen 11 uppdaterades senast 2023-12-11. För att säkerställa att uppgifterna är korrekta rekommenderas du kontakta aktuell verkstad.